Zašto baš ovaj naziv sajta i zašto ovoliko kategorija?

Zašto baš ovaj naziv sajta i zašto ovoliko kategorija?Oduvek me je zanimalo puno toga, iz različitih domena realnosti koja nas okružuje, i nikada nisam uspevala da se definišem jednim domenom. Iako sam se odlučila za samo jedne studije (Bibliotekarstvo i informatika), učila sam i mnogo drugih stvari, i to onako duboko; analizirala, pa sintetizovala i večito pokušavala da svim tim znanjem oplemenim svoje životno putovanje.

U prvom nekom naletu naziva za ovaj sajt, iznad glave mi je stajala ideja o frazi toliko toga jer sam sa svim lepim i teškim događajima, okolnostima, metamorfozama – ja, toliko toga. No ako me već toliko toga definiše, a ja se zovem Tijana Vladić, onda, molim lepo, nazovimo to toliko toga pravim imenom – tijanavladic.com 🙂

Dugo sam razmišljala o kategorijama za sajt. Uspela sam da se nekako odlučim za one o kojima stvarno imam šta da kažem, a kroz priče iz mog neposrednog iskustva ili kontemplacije; verujem da ove priče mogu inspirisati ili na neki način biti od koristi svima vama koji budete svraćali ovde.

Eto odgovora na ova dva pitanja, koja mogu biti u startu postavljena kada posetite sajt tijanavladic.com, pa neka ovo bude neki nulti post.

Budite pozitivni.

Love,
Tijana

If you like, you can share.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *