Pozitivna energija u pokretu

BrzoReč „brzo” spada u moje omiljene reči. I ne volim ono čuveno „što je brzo, to je i kuso”. Ne kažem da nije tačno, samo verujem i u drugačiju priču.

Mnogo toga sam u životu radila brzo, ad hoc, odjednom krenula, pa šta bude. I upravo zbog takvih „brzih” stvari, doživela sam najlepše trenutke u životu.

Brzo sam donosila odluke. I te najbrže su bile najbolje. Sa namerom da upišem studije književnosti, otišla sam u Beograd, oduševila se predmetima na Bibliotekarstvu i informatici; tako sam BRZO ODLUČILA da budem student bibliotekarstva. Mnogo tog znanja mi je služilo na kreaciji mog puta.

Naučila sam da BRZO PREKIDAM odnose sa ljudima koji pljuju na moje biserje. Naučila sam da ODLAZIM BRZO sa tihim pozdravom i, oh, kako je život od tada postao lakši i lepši. U lošim odnosima, koji dugo i tiho tinjaju, nema mesta za odugovlačenje, ponovno i iznova analiziranje. Neke odnose zaista treba brzo prekidati da bi zaštitili integritet.

Brzo sam našla ljubav. Onu za ceo život. I brzo sam doživela brak. Ali to je reč na slovo B za neku drugu priču. 🙂 I u bračnoj bajci, buja nam i bašta. Biće priče i o bašti.

BIRAJTE BOLJITAK BRZO. BAJKA BUDE BOLJA.

Love,
TijanaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *